(
...Μες στο κλειστό δωμάτιο υπάρχουν όλα
αν έχεις μάτια να τα δεις, αν έχεις χέρια να τ' αγγίξεις
μπορείς να βρεις κλειδί να ξεκλειδώσεις τη σιωπή τους
αρκεί να πας, ολάνοιχτος, γυρεύοντάς τα...)


Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: 26-06-2010 Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας στο TerraVibe Park

Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο συναυλιών τους τον περασμένο Μάρτιο, στο Βελλίδειο, στη Θεσσαλονίκη και στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, στην Αθήνα, θα βρίσκονται στο TerraVibe Park, στην Αθήνα το Σάββατο 26 Ιουνίου για να μας αγκαλιάσουν με τις αισθαντικές φωνές τους και να μας ταξιδέψουν με τις αγαπημένες μας μελωδίες σε μέρη, που μόνο εκείνοι ξέρουν να μας οδηγούν...


Νύχτωσε Νύχτα… Μια Βραδιά Στο Λούκι… Της αγάπης μαχαιριά… Φάνης…. Ανόητες Αγάπες…. Ρίτα Ριτάκι… Μη Γυρίσεις… είναι μερικά από τα τραγούδια, που περιμένουμε να μας ξυπνήσουν συναισθήματα ζεστά, αληθινά, αυθεντικά, ουσιαστικά!


Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις. Βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ’80, γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της. Από τα «Ζεστά Ποτά» του 1985 έως το τελευταίο live album τους που κυκλοφόρησε είκοσι χρόνια αργότερα, το 2001 και το «Στους ελαιώνες της αγάπης» που κυκλοφόρησε το 2002, η πορεία των αδελφών Κατσιμίχα ήταν πάντα συνεπής. Γι’ αυτό και το ελληνικό κοινό τους ακολούθησε και τους ακολουθεί με συγκινητική αφοσίωση ακόμα και μετά την απόφασή τους να πάρουν χωριστούς δρόμους.


...Μετά από δέκα χρόνια, φαίνεται ότι «τίποτα δεν έχει αλλάξει» και οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας θα συνεχίσουν να φωτίζουν τις καρδίες μας!


Η κεντρική συναυλία της Αθήνας που θα γίνει στο TerraVibe Park, το Σάββατο 26 Ιουνίου είναι κομμάτι της προσεκτικά σχεδιασμένης και επιλεκτικής περιοδείας τους, σε Ελλάδα και Κύπρο, τους καλοκαιρινούς μήνες.


Τα εισιτήρια θα ξεκινούν απο 11
€. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου